Salam Imtihan ^_~

بسم الله الرّحمن الرّحيم



Assalamualaikum sahabat2 semua yang pernah menjenguk ke blog yang tak seberapa ni =,=
Hopefully,semua sihat belaka lebih-lebih lagi tengah musim exam ni , saya sendiri pun tidak berapa sihat agak menganggu sedikit tumpuan untuk study dengan keadaan batuk,selsema,sometime tak dapat focus apa yang dibaca dan tak ada mood nak study..huhu

Di kesempatan ini,masih belum terlambat untuk saya mengucapkan "ALL THE BEST TO ALL OF YOU FOR FINAL EXAM", semoga Allah permudahkan korang semua untuk jawab exam nanti,insyallah hasil bersama dengan usaha,doa dan tawakal kepada ALLAH. Moga-moga ilmu yang dipelajari dapat kita sumbang kepada ummah dan memberi manfaat kepada seluruh makhluk di muka bumi ini. 

Sebelum mengakhiri kalam kali ini ingin saya berkongsi secebis kata-kata dari Al-Habib Umar bin Hafiz,hafizhahuLlah iaitu :

“Burung memerlukan dua sayap untuk terbang.Jika hanya satu sayap, ia akan jatuh.Begitu juga manusia, mereka memerlukan dua sayap untuk berjaya iaitu niat yang ikhlas dan keazaman tanpa mengenal putus asa, lemah, kecewa dan sebagainya.”


p/s : Ikhlaslah dalam memuntut ilmu bukan sahaja untuk mengejar pointer semata-mata.



Jom study yuk ! kata nak dapat result gempak kan? 
so study pun kenalah gempak juga..tak gitu? =)

Bittaufiq Wannajah sahabat-sahabat



~SEKIAN~
#RoadToRamadhan