Last post untuk tahun 2011 !

بسم الله الرّحمن الرّحيم

Assalamualiakum w.b.t

Alhamdulilah ter'update' jugak blog ni setelah sekian lama menyepi..ehem2! sebenarnya tak tahu nak post apa,klu ikutkan hati memang banyak nak post tapi disebabkan masa tak mengizinkan,yelaa kan sekarang ni musim final exam untuk mahasiswa/i kat universiti...Tapi nak jugak update buat terkali kalinya bagi tahun 2011 yes~(taon depan dah msuk 20 taon..uwaaaaa)

Eh,lupe nak tanya kawan-kawan yang nak FINAL exam camne persiapan? dah ready ke blum?mesti la korang semua dah ready kan lebih-lebih lagi yang blik study week kat rumah tu..ahakz ! Ok,walaupun dimana anda berada mesti korang dh study punyer RIGHT???hmm tak macam sorang ni suke sangat study last minit dari dulu sampai skarang..sape tu??faham-faham je la erk,jangan banyak tanye pssttt!

Sebelum tu nak tanye sape minat math?ekekee~Nah tengok penyelesaian math kat bawah ni..ahakz!

          
Equati0n 1~study = n0 fail                                                     Equati0n 2~n0 study = fail                                                     Equati0n 1+2~study +n0 study = n0 fail + fail                Fact0rize~study(1+n0)=fail(n0+1)                                         THUS,answer: study=faiL ....                                                                                                                                      
     
  Hee it's juz joking...(please don't try okay)


Senang la jugak kan kalau final exam kuar soalan camni :)
Ok lah kepada kawan-kawan yang kat luar sana ataupun yang kenal dengan owner blog ni,saya  mintak maaf diatas segala kesalahan,kesulitan,terkasar bahasa dan yang tersinggung dengan kelakuan atau sebagainya...sebelum tu ALL THE BEST bagi kawan-kawan yang bakal menduduki final exam untuk sem ni....

p/s:Semoga berbahagia di tahun baru dengan azam baru,apa yang dah berlalu biarkan ia jadi        
'guideline' untuk kita pada masa hadapan,yang baik jadikan teladan yang buruk jadikan sempadan...PEACE (\/)

Smile always :)


Wallahu'alam

No comments:

Post a Comment

jejak terbaik SNS