My first Doodle !



Assalamualaikum semua

Sebenarnya,aku minat sangat dengan doodle ni sebab dia COMEL + CUTE +CANTIK..apa2 je la yang seumpamanya,so try jugak blaja buat doodle ni walaupun rumit jugak nak siapkannya.Hmm,korang nk tengok tak my first doodle yang aku buat sendiri..ikot korang la nak kutuk ke ape asalkan ada rupa doodle aku nih..hee :) 

TAdaaaa!





maaf mata & tangan cacat sikit


HEe..amacam nampak COMOT ke doddle ni??aha,tak pe laa budak baru belaja katakan...kalau buat next time mybe ok la sdikit kot..

Then,kepada sape2 yang nak blaja buat doodle ni korang boleh tengok link kat SINI...thanks a lot kepada yang buat tutorial ni..

Thanks for ur reading !

Waalaikumussalam

2 comments:

jejak terbaik SNS