RAYA HAJI

Assalamualaikum w.b.t semua

Ohh! lame blog ni tak ber'update'..maaf ye terutama skali kat blog ni sbb owner dia buat ignore je dengan blog ni..huhu!..lagipun ada sebab knapa blog ni lama tak ber'update'..erm,apa khabar antum dan antunna ye?hope semua dalam keadaan sihat walafiat..
Sebenarnye post kali ni nak buat ucapan rye je kat kawan-kawan ana disini,sebelum tu ana nak mintak maaf kalau ada yang terkasar bahasa dengan sengaja atau tak sengaja..
Buat kawan-kawan sekolah lama dulu (SMAMT),kawan-kawan matrik (KMPP) terutama skali kat dak h7p3, dak kls BSC kt USIM,dan tak lupe jgk kt ex-roomate kt  matrik dulu farah,anis dan fiza...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA SEMUA ! jangan lupa   kita sebagai umat Islam untuk sama-sama kita memperingati hari kisah pengorbanan nabi ibrahim  dalam menunaikan perintah Allah dan kesabaran anaknya nabi ismail dalam memenuhi perintah Allah s.w.t.


Waalaikumusalam (^_^) happy always


No comments:

Post a Comment

jejak terbaik SNS